Françoise Kunst (Fran)
'Ik houd van wat ik doe, waar ik aandacht aan geef, doe ik met passie en liefde.
Dit kenmerkt zich vooral door mijn enthousiaste open houding maar ook het brengen van eenvoud, helderheid. Tonen van kracht en kwetsbaarheid, bewust leven vanuit het hart. Aandacht voor diepgang, humor, oprechte communicatie. Ik zie mijzelf dan ook als een inspirator.
Je kunt mijn werkwijze omschrijven als inspirerend, bewustzijnsverruimend en verhelderend. Niet alleen mijn kunstwerken spreken tot de verbeelding maar ook de wijze waarop ik het fijn vind mensen te inspireren en te motiveren. Daarbij diep doorgronden door dingen in beweging te zetten, uitdagen om diepere lagen van je mens zijn en je zielswezen te ont-vouwen, te openen. Daarbij meer en meer in te dalen in wie je werkelijk bent, je ware Zelf, leven vanuit authenticiteit. Het her-inneren, ontwaken van je SOUL/SPIRIT.


Combineren van coaching, holistische vitaliteit gebaseerd op het in kaart brengen van diverse lagen van bewustZIJN. Op elke specifiek gebied of lichaamsveld dat mogelijk uit balans is, (fysiek, emotioneel, mentaal) kan effectief energie worden ingezet of een combinatie worden gegeven vanuit diverse disciplines. Energiewerk vraagt een goed geaard zijn (beiden voetjes op de grond). Dit tezamen met een liefdevol oog en hart voor de ander is een absolute grondhouding ofwel basis van waaruit ik werk.


Door brede scholing/(beroeps)opleiding en praktijkwerk ben ik ervaringsdeskundig op aangeboden vakgebied. Dit is mede gevormd door eigen (levens)ervaring en levensprocessen. Sinds 1994 actief in begeleiden en ondersteunen van mensen met levensvraagstukken en daarbij gekoppelde thematiek. Ervaring met groepen, individueel in sessies, consult, training (binnen- en buitenland) teachings.


Kern
Ik hecht waarde aan kwaliteitsenergie van hoge liefdestrilling/bewustzijn; dit bereikt en omvat het hoger gelegen hartsgebied. In een helende sessie wordt dit ook bij anderen aangeraakt, door diverse vermogens.
Deze energieverschuiving kan het zelfgenezend vermogen aansporen om tot gezondheidsverbeteringen te komen.
Lichaam, ziel en geest (de drie-eenheid) staat centraal bij ieder vorm van (quantum)healing. Daarbij ligt de aandacht op het opnieuw (her)ontdekken van je eigen mogelijkheden, je talenten, jouw Kracht, je ware Zelf, dit alles aangereikt vanuit een stevige basis, vertrouwen, integriteit, Liefde en Licht.


InSpiratiebron
Belangrijk is het om in ontwikkeling te blijven in het opnieuw (her)vinden van creatieve expressie in zowel ZEN als ART, in verbinding met natuur. Met oog voor schilderen, fotografie, schrijven, meditatie, mindfulness, yoga. Geinspireerd door het leven zelf, natuur, boeddhisme en andere stromingen, oosterse en westerse filosofie, psychologie, mensbeeld en ontwikkeling, Zijnsorientatie, non-dualiteit, awakening proces, Christ consciousness, energie- en lichtwerk.


'In het contact met anderen vind ik het belangrijk en vanzelfsprekend om vanuit een zuivere en integere wijze te werken. Vertrouwen als basis vanuit hartsverbinding en passie voortbewegen. MIjn missie heeft tot doel zich in te zetten voor alle mensen, dieren en Al Dat Is.....het groter geheel. Dit draagt bij aan het brengen van bewustwording, het verspreiden van liefde en heling voor alle levensvormen op deze planeet moeder aarde'
namasté, FranART
ZEN

contact


home

INTRODUCTIE
copyright foto/zenart/kunst©